Prezentare EcoNOVA

Realizam toate tipurile de documentatii / studii din domeniul protectiei mediului, gospodaririi apelor sau sanatatii populatiei solicitate de Agentiile de Mediu, Apele Romane, respectiv Directiile de Sanatate Publica. Ne bazam pe urmatoarele atuuri:

 

  • COMPETENTA. Suntem certificati de Ministerul Mediului si Padurilor pentru realizarea tuturor tipurilor de studii solicitate în procedurile de mediu: Bilanturi de mediu, Rapoarte de impact asupra mediului, Rapoarte de mediu, Rapoarte de amplasament, Rapoarte de securitate si Studii de evaluare adecvata.

 

  • EXPERIENTA. Avem experienta de peste 10 ani în domeniul protectiei mediului, la nivel national, regional si local. Datorita serviciilor de calitate prestate, avem relatii foarte bune cu toate autoritatile de mediu, aceasta contribuind indirect la solutionarea legala rapida si eficienta a solicitarilor.

 

  • RECOMANDARI. Suntem recomandati si preferati de beneficiari si de autoritati deoarece lucram profesionist, rapid, eficient si avem o abordare proactiva a problemelor. Mai exact, nu veti fi luati niciodata prin surprindere de anumite solicitari ale autoritatilor, deoarece noi le anticipam (pe baza experientei) si le rezolvam înainte ca acestea sa apara.

 

  • TRANSPARENTA. Contractul îl semnam pe baza unui Plan de lucru detaliat, întocmit de noi împreuna cu clientul. Acest plan contine activitati, termene de realizare, responsabilitati. Astfel, clientul poate vefica oricand stadiul contractului si modul de îndeplinire a sarcinilor din partea noastra. Mai mult, furnizam si o lista exhaustiva cu informatii, documente, acte, studii conexe de care avem nevoie în îndeplinirea contractului. Se evita astfel situatii de genul „…nu am stiut ca îmi trebuie asta…”.

 

  • PROFESIONALISM. Punem foarte mare accent pe masurile pe care le propunem în scopul conformarii cu legislatia de mediu. Astfel, clientul este asigurat ca va adopta cele mai eficiente masuri din punct de vedere economic si tehnic. Acestea sunt discutate si negociate cu clientul si cu autoritatea responsabila. De asemenea, contribuim activ la integrarea masurilor de mediu în proiect sau activitate.

 

  • EFICIENTA. Procedurile de mediu dureaza foarte mult, fiind de cele mai multe ori elementul critic al unui proiect. Pe baza unui management eficient, reducem durata procedurilor de mediu la minim. Mai mult, în urma evaluarii initiale a proiectului estimam durata procedurilor de mediu, astfel încat clientul sa poata planifica fara riscuri celelalte activitati dependente din cadrul proiectului.

 

  • COMPETITIVITATE. În acest domeniu nu exista contracte similare. Fiecare solicitare are caracteristici proprii. Cu toate acestea noi am automatizat si eficientizat foarte mult serviciile oferite, astfel încat ne permitem sa practicam preturi relativ mici.

 

Copyright © 2010 Econova SRL Toate drepturile rezervate firma webdesign | webdesign | site cu administrare